S\'estrena en català \"Astèrix i els víkings\", una nova aventura dels herois gals

La pel·lícula combina l'esperit del còmic original i les millors tècniques d'animació per aconseguir uns personatges plens de vida i emocions

query_builder   28 juny 2006 10:39

event_note Nota de premsa

S\'estrena en català \"Astèrix i els víkings\", una nova aventura dels herois gals

La pel·lícula combina l'esperit del còmic original i les millors tècniques d'animació per aconseguir uns personatges plens de vida i emocions

Apartir del 30 de juny, la pel·lícula es podrà veure a les sales Maremagnum (Barcelona); Oscar (Girona); Lauren (Lleida); Porto Pi (Palma); Lauren (Tarragona); Les Bruixes (Altafulla); Arenys (Arenys de Mar); MCB (Calafell); Bages (Manresa); Olot (Olot); Arinco (Palamós); Oscar (Tortosa); Imperial (Sabadell); Yelmo (Sant Cugat del Vallès); Segle XXI (Terrassa) i Sucre (Vic).

El llogaret dels gals irreductibles rebrà la visita de Gudúrix, el nebot adolescent del cap, que arriba de Lutècia per fer-se un home. Astèrix i Obèlix seran els encarregats de la missió que a primera vista sembla prou complicada, ja que Gudúrix, tot i els seus aires de superioritat, no és més que un covard.

Mentre els víkings desembarquen a la Gàl·lia disposats a trobar un campió de la por que, tal i com els ha promès el seu bruixot Criptògraf, sigui capaç d’ensenyar-los a volar ja que segons ell “la por dóna ales”.

Quan els víkings rapten Gudúrix comencen els problemes. Astèrix i Obèlix són els escollits per rescatar-lo i es llencen cap al Gran Nord per trobar-lo. Mentre espera el rescat, Gudúrix es veu immers en un infame complot i coneix la bella i valenta Abba, filla del cap dels víkings Grosenbaf, i descobreix que l’amor pot tenir el mateix efecte que un cop de puny.

La pel·lícula té noves sorpreses que no apareixen als àlbums i actualitza els referents, com a exemple un colom missatger que es diu SMS, la filla del cap víking, que es diu Abba com a homenatge al grup suec i la seva mare, Vikea obsessionada en redecorar la seva vida.La música de la pel·lícula es va enregistrar als mítics estudis Abbey Road amb vuitanta músics. La primera cançó dels títols de crèdit, Tous les secrets, està interpretada per Céline Dion.

L’estrena de la versió catalana d\'Astèrix i els víkings s’emmarca dins la campanya "Dóna corda al cinema en català", una iniciativa de sensibilització per promoure i facilitar la presència de la llengua catalana al cinema.

Podeu trobar el cartell, l\'espot i el tràiler de la pel·lícula en català i més informació sobre les properes estrenes a: http://www6.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined