Avui, a dos quarts de 8 del vespre, a l’Auditori Municipal de Montcada i Reixac, plaça de l’Església, 12, es lliuren els diplomes d’agraïment als voluntaris i aprenents que han participat en el programa Voluntaris per la llengua. L’any passat es va iniciar aquest programa a Montcada i Reixac i des d’aleshores s’han posat en funcionament 50 parelles, aproximadament, i hi han participat més de 60 persones.

A l’acte, presidit per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i pel secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, Miquel Pueyo, també es reconeixerà l’esforç de 14 montcadencs i montcadenques que van començar a estudiar català des del nivell bàsic i han obtingut o cursat el nivell de suficiència – nivell C  – .

Igualment, en el transcurs de l’acte s’inaugurarà l’exposició La llengua en l’etiquetatge de les grans marques, promoguda per la Plataforma per la Llengua, on es mostra quin ús fan de diferents llengües comparables al català algunes multinacionals en l’etiquetatge dels seus productes i quina és la situació del català respecte a aquests mateixos productes en el territori de parla catalana. L’exposició es podrà visitar fins al 10 de juliol a l’Auditori, de dimarts a dissabte de 17 a 21 h i els diumenges d’11 a 14 h.