Aquestes estrenes s'emmarquen dins la campanya Dóna corda al cinema en català, una iniciativa de sensibilització per promoure i facilitar la presència de la llengua catalana al cinema.

Scoop, és una comèdia divertida, intel·ligent i enginyosa amb uns petits tocs dramàtics que recorda els primers films del famós director.

Sondra Pransky (Scarlett Johansson) és una estudiant americana de periodisme que visita Gran Bretanya. Un dia va a un espectacle de màgia i l’il·lusionista (Woody Allen) la convenç perquè surti de voluntària. Mentre espera  “desmaterialitzar-se” rep la visita del fantasma d’un reporter que li donarà l’exclusiva de l’any: un jove i ric aristòcrata podria ser l’Assassí del Tarot.

El corral, una festa molt animalés un film de Nickelodeon Movies i Steve Oedekerk, el guionista, director i productor que ha participat en Ace Ventura i Jimmy Neutró, el nen inventor.

Quan el granger marxa de la granja els animals comencen a caminar a dues potes. Ben, el pare de la vaca Otis, és l’encarregat del bon funcionament de la granja i de mantenir els coiots a ratlla, però quan l’Otis s’encarrega de tot, les coses es compliquen i la vida a la granja comença a ser de bojos.