El Patronat Català Pro Europa ha atorgat el Premi Maspons i Anglasell a la tesi Un análisis institucional de las Conferencias Intergubernamentales en la Unión Europea: de Ámsterdam a Niza, de la Dra. Gemma Mateo González, investigadora de l’Institut d’Estudis Europeus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Patronat Català Pro Europa ha atorgat el Premi Maspons i Anglasell a la tesi “Un análisis institucional de las Conferencias Intergubernamentales en la Unión Europea: de Ámsterdam a Niza”, de la Dra. Gemma Mateo González, investigadora de l’Institut d’Estudis Europeus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A finals d’abril es va reunir a la seu del Patronat Català Pro Europa el Jurat, format per personalitats del món acadèmic, polític i social de Catalunya, i va decidir la resolució de la 13a edició del Premi Maspons i Anglasell per premiar la millor tesi doctoral, presentada en una universitat catalana, que tracti sobre un tema directament relacionat amb la gènesi, l’evolució, el funcionament o les perspectives de futur de la Unió Europea i que efectuï una destacada contribució al procés d’integració europea.

El Patronat Català Pro Europa va crear l’any 1987, amb el patrocini de la Federació Catalana de Caixes d’Estalvis, el Premi Maspons i Anglasell. L’objectiu d’aquest guardó, que es convoca cada dos anys, és promocionar de manera creixent i continuada la recerca sobre la integració europea en les universitats catalanes. El premi es denomina Maspons i Anglasell en record i homenatge a la figura i obra d’aquest prestigiós jurista català. Entre els guardonats en edicions anteriors, destaquen Montserra Pi, professora de dret comunitari a la Universitat Autònoma de Barcelona, Edurne Navarro, sòcia directora de l’Oficina de Brussel·les d’Uría & Menéndez, entre d’altres.

Més informació: Premsa i comunicació

Tel: +34 93 567 29 99