Signatura del Pacte de Salut del Ripollès i acte de cololocació de la primera pedra del nou CAP de Campdevànol
El proper divendres 20 d'abril a les 16 hores, la consellera de Salut, Marina Geli, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Sitjar i els alcaldes de la comarca del Ripollès signaran el Pacte de Salut del Ripollès a la seu del Consell Comarcal del Ripollès, c. Progrés, 22, de Ripoll.

La signatura del Pacte és un pas més per fer realitat la participació del món local en el govern i la direcció del sistema sanitari, amb l'impuls de la descentralització de competències i recursos i previ a la creació del Govern Territorial de Salut del Ripollès, que permetrà el treball conjunt en matèria de planificació de salut entre les entitats locals i el Departament de Salut.


Primera pedra del nou CAP Campdevànol
Tot seguit, la consellera de Salut, Marina Geli, i l'alcalde de Campdevànol, Joaquim Serrador, presidiran l'acte de cololocació de la primera pedra del nou Centre d'Atenció Primària de Campdevànol al carrer Llevant, 13.

El nou CAP tindrà una superfície construïda de 629,95 metres quadrats en un edifici de dues plantes, ha estat adjudicat per GISA a Construcciones Desmo SA i es preveu que l'import total de l'obra i l'equipament sigui de 1.785.668,26 euros. El nou centre comptarà amb 2 sales de consulta de medicina de família i 2 d'infermeria de família, 1 sala de consulta de pediatria i 1 d'infermeria pediàtrica, i 3 sales de consulta polivalent, a més de biblioteca/sala d'educació sanitària, l'àrea de serveis general i de personal.

Campdevànol forma part de l'ABS Ribes de Freser-Campdevànol, juntament amb els municipis de Ribes de Freser, Gombrèn, Campelles, Pardines, Planoles, Queralbs i Toses.

18 d'abril de 2007




CONVOCATÒRIA
ACTE:Signatura del Pacte de Salut del Ripollès
DIA:20 d'abril de 2007
HORA:16 hores
LLOC:Consell Comarcal del Ripollès, c. Progrés, 22, Ripoll



CONVOCATÒRIA
ACTE:Acte de cololocació de la primera pedra del nou CAP de Campdevànol
DIA:20 d'abril de 2007
HORA:18 hores
LLOC:Solar del nou CAP, carrer Llevant, s/n, Campdevànol