CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del Pla d'actuació per prevenir els efectes de l'onada de calor sobre la salut

DIA:Dimecres, 13 de juny
HORA:11 hores
LLOC:Sala d'actes del Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159 (Pavelló Ave Maria). Barcelona.
El Pla abasta tot Catalunya i en especial les grans ciutats


Demà, dimecres 13 de juny, a les 11 hores, es presentarà en roda de premsa el pla d'actuació per prevenir els efectes de l'onada de calor sobre la salut. L'acte tindrà lloc a la Sala d'actes del Departament de Salut.

El Pla, que es va activar per primer cop l'any 2004, consisteix en predir amb la màxima antelolació les situacions meteorològiques de risc i minimitzar els efectes negatius d'una possible onada de calor sobre la salut dels ciutadans.

La presentació anirà a càrrec del director general de Salut Pública, Antoni Plasència, i del subdirector del Servei Català de la Salut, Enric Agustí, per part del Departament de Salut, i del director del Servei Meteorològic de Catalunya, David Rodríguez, per part del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Aquest pla d'actuació s'ha elaborat de forma conjunta pel Departament de Salut i el Servei Meteorològic de Catalunya, amb la cololaboració d'altres departaments de la Generalitat i de diferents administracions, organitzacions i institucions de Catalunya.