El Centre de Salut iniciarà l'activitat assistencial el proper 15 de gener

La consellera de Salut, Marina Geli, i l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, amb l'assistència del director dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Ferran Cordón, el president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Robert Pujol, i la directora gerent de la Corporació, Núria Constans, visitaran, demà dissabte dia 13, el nou Centre de Salut de Lloret de Mar. En acabar l'acte, hi haurà una atenció a la premsa.
El centre està ubicat al carrer Cienfuegos, núm.10 a l'Avinguda de Fenals, en una zona pròxima als Jardins de Santa Clotilde.
Aquest Centre de Salut disposa de 7 consultes equipades per oferir serveis sanitaris d'atenció primària de salut i els serveis annexos corresponents a les àrees de serveis, arxius, sala d'espera i àrea administrativa. Es tracta d'un edifici modular de 400 metres quadrats. El cost total dels mòduls, més l'equipament, és de 402.698 €.
A partir del dia 15 de gener de 2007 es començaran a oferir serveis sanitaris a càrrec de professionals de la salut (metges i infermeres). De forma gradual s'aniran afegint serveis fins arribar a un horari d'atenció de 8 del matí a 8 del vespre els dies feiners. L'atenció continuada i urgent es continuarà fent des l'actual CAP Lloret de Mar.
L'atenció sanitària, quan el centre estigui a ple rendiment, anirà a càrrec de 3 metges d'atenció primària, 1 pediatre d'atenció primària, 3 infermeres d'atenció primària i el personal administratiu de suport.


CONVOCATÒRIA
ACTE:Visita al nou Centre de Salut de Lloret de Mar (atenció a la premsa en acabar l'acte)
DIA:Dissabte, 13 de gener de 2007
HORA:13h
LLOC:C. Cienfuegos, núm.10 a l'Avinguda de Fenals. Lloret de Mar.