Marina Geli visita el nou Centre de Salut de Lloret de Mar

query_builder   11 gener 2007 11:17

event_note Nota de premsa

Marina Geli visita el nou Centre de Salut de Lloret de Mar

El Centre de Salut iniciarà l'activitat assistencial el proper 15 de gener

La consellera de Salut, Marina Geli, i l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, amb l'assistència del director dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Ferran Cordón, el president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Robert Pujol, i la directora gerent de la Corporació, Núria Constans, visitaran, demà dissabte dia 13, el nou Centre de Salut de Lloret de Mar. En acabar l'acte, hi haurà una atenció a la premsa.
El centre està ubicat al carrer Cienfuegos, núm.10 a l'Avinguda de Fenals, en una zona pròxima als Jardins de Santa Clotilde.
Aquest Centre de Salut disposa de 7 consultes equipades per oferir serveis sanitaris d'atenció primària de salut i els serveis annexos corresponents a les àrees de serveis, arxius, sala d'espera i àrea administrativa. Es tracta d'un edifici modular de 400 metres quadrats. El cost total dels mòduls, més l'equipament, és de 402.698 €.
A partir del dia 15 de gener de 2007 es començaran a oferir serveis sanitaris a càrrec de professionals de la salut (metges i infermeres). De forma gradual s'aniran afegint serveis fins arribar a un horari d'atenció de 8 del matí a 8 del vespre els dies feiners. L'atenció continuada i urgent es continuarà fent des l'actual CAP Lloret de Mar.
L'atenció sanitària, quan el centre estigui a ple rendiment, anirà a càrrec de 3 metges d'atenció primària, 1 pediatre d'atenció primària, 3 infermeres d'atenció primària i el personal administratiu de suport.


CONVOCATÒRIA
ACTE:Visita al nou Centre de Salut de Lloret de Mar (atenció a la premsa en acabar l'acte)
DIA:Dissabte, 13 de gener de 2007
HORA:13h
LLOC:C. Cienfuegos, núm.10 a l'Avinguda de Fenals. Lloret de Mar.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined