El Govern destina 500.000 euros al foment d'activitats de formació al sector del transport i la logística

query_builder   1 abril 2008 14:02

event_note Nota de premsa

El Govern destina 500.000 euros al foment d'activitats de formació al sector del transport i la logística

  • Els ajuts beneficiaran prop d’una trentena d’associacions professionals i entitats i fundacions sense ànim de lucre  
  • L’objectiu de la formació és contribuir a la modernització i la professionalització d’un sector estratègic per a l’economia catalana
El Govern ha aprovat avui destinar 500.000 euros en concepte d’ajuts per a les empreses i entitats que impulsen activitats de formació al sector del transport i la logística. L’objectiu d’aquests ajuts és contribuir a la modernització i la professionalització d’un sector estratègic per a l’economia catalana i potenciar l’oferta formativa adreçada als professionals del sector com a element clau en la millora de la seva competitivitat en aspectes com la qualitat, la seguretat i les noves tecnologies.
 
Els ajuts es destinen a les associacions professionals, entitats i fundacions sense ànim de lucre vinculades al sector del transport i la logística que desenvolupin activitats de caràcter formatiu, com ara cursos de reciclatge i perfeccionament, jornades, conferències o activitats orientades a la millora dels diferents àmbits del transport i la logística, entre les quals s’inclou l’aplicació de les noves tecnologies.
 
Es preveu que aquestes activitats beneficiïn prop d’una trentena d’associacions d’empreses i transportistes autònoms, sindicats i entitats sense ànim de lucre, que programaran diferents activitats formatives. El Departament de Política Territorial i Obres Públiques obrirà properament una nova convocatòria per tal que les diferents associacions adrecin les seves propostes.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined