Bee Movie s'estrena en català aquest divendres

Del creadors Jerry Seinfeld arriba una comèdia d'animació sobre el món de les abelles

query_builder   29 novembre 2007 10:03

event_note Nota de premsa

Bee Movie s'estrena en català aquest divendres

Del creadors Jerry Seinfeld arriba una comèdia d'animació sobre el món de les abelles

cartell de la pel·lícula

El film es podrà veure en català a les sales: Heron City (Barcelona); Lauren Universitat (Barcelona); Albèniz (Girona); Òscar (Girona); Òscar (Granollers); JCA Alpicat (Lleida); Atlàntida Multicinemes (Manresa); Porto Pi (Palma de Mallorca); Imperial (Sabadell); Òscar (Tarragona); Parc del Vallès (Terrassa); Kubrick (Vilafranca del Penedès), i Sucre (Vic).

L'abella Barry B. Benson s'acaba de graduar a la universitat i quan busca una sortida professional es troba que només té una possibilitat: dedicar-se a la mel. Decebut surt del rusc per primera vegada i transgredeix una de les regles principals del món de les abelles parlant amb un esser humà, una florista de Nova York que es diu Vanessa. Barry descobreix que els humans roben la mel de les abelles des de fa segles i que la seva autèntica vocació és restablir l'ordre de les coses i demandar la raça humana per robar la mel.

L'estrena de la versió catalana de Bee Movie s'emmarca dins la campanya Dóna corda al cinema en català, una iniciativa de sensibilització per facilitar i promoure la presència de la llengua catalana al cinema.

Podeu trobar la fitxa tècnica de la pel·lícula a les pàgines de l'agenda de cinema:  http://www6.gencat.net/llengcat/cinema/ratatouille.htm

En cas que vulgueu accedir a materials de vídeo i àudio sobre aquesta pel·lícula, els teniu a la vostra disposició a l'àrea de descarrega http://www8.gencat.net/llengcat/descarrega/

 

 

 

29 de novembre de 2007

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined