El Govern i el Ministeri de Ciència i Innovació signen un conveni per a la contractació estable d'investigadors

query_builder   10 febrer 2009 14:08

event_note Nota de premsa

El Govern i el Ministeri de Ciència i Innovació signen un conveni per a la contractació estable d'investigadors

 
  • El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa rebrà més de 8 milions d’euros per a la incorporació estable d’investigadors, mitjançant el programa I3
 El Govern ha aprovat avui la signatura d’un conveni amb el Ministeri de Ciència i Innovació per incentivar la incorporació estable al sistema públic de recerca de professors investigadors espanyols i estrangers amb una trajectòria investigadora destacada. L’acord s’emmarca en el Programa d’incentivació de la incorporació i intensificació de l’activitat investigadora (Programa I3), que es desenvolupa mitjançant la signatura de convenis anuals específics.
 
En virtut d’aquest conveni, el Govern rebrà del ministeri 8.320.000 euros, que es destinaran a consolidar 65 places d’investigadors creades el 2008. En els propers dies s’obrirà el termini perquè les universitats i centres de recerca presentin les sol·licituds, i els recursos s’adjudicaran abans de l’estiu.
 
El conveni estableix com a àmbits de recerca preferents els corresponents a totes les àrees científiques i tecnològiques, en especial les referents a la recerca bàsica o fonamental, sota criteris de qualitat i excel·lència.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined