ALTRES ACORDS

query_builder   9 setembre 2008 14:38

event_note Nota de premsa

ALTRES ACORDS

El Govern ha nomenat Patrícia Moreno Nogué, directora del Programa per a la posada en funcionament de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat del Departament de Justícia.
 
Patrícia Moreno Nogué, directora del Programa per a la posada en funcionament de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat
 
Nascuda a Barcelona l’any 1959. Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona l’any 1985 i va obtenir el diploma de Postgrau en economia i gestió de la hisenda autonòmica i local l’any 1993.
 
Ha treballat en diversos càrrecs de comandament com a jurista a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. Entre d’altres, ha ocupat una plaça a l’Assessoria Jurídica de l’Oficina d’Informació al Consumidor i ha estat cap de la Unitat Fiscal de la Intervenció General. Així mateix, ha desenvolupat tasques d’assesora jurídica del Gabinet d’Organització, Estudis i Documentació dependent de l’Àrea d’Hisenda i Règim Interior i també ha ocupat el lloc d’assesora jurídica de l’Àrea d’Hisenda i de l’Àrea d’Hisenda i Serveis Centralitzats. Ha desenvolupat funcions similars a l’Organisme Autònom Local de Recaptació.
 
L’any 2005 va ser adscrita com a lletrada al Gabinet Jurídic Central de l’Ajuntament de l’Hospitalet. Des de novembre de 2006 ha estat cap del Servei d’Activitats Reglades del consistori, de la reestructuració del qual s’ha fet càrrec. El 10 de juliol de 2007 va ser nomenada gerent de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat fins a l’actualitat.
 
Patrícia Moreno substitueix Josep Villarreal, nomenat recentment secretari general del Departament de Justícia.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined