El Govern destina 23,5 milions d'euros a subvencions a les famílies en matèria d'educació

query_builder   10 febrer 2009 14:03

event_note Nota de premsa

El Govern destina 23,5 milions d'euros a subvencions a les famílies en matèria d'educació

 
  • Subvenciona amb 3,2 milions d’euros les activitats extraescolars que organitzen els ajuntaments i les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes
  • També finança l’escolarització de nens de 0 a 3 anys a les escoles privades i de nens en situacions socioeconòmiques desfavorables i la contractació de personal de menjador, esbarjo i transport de centres concertats d’educació especial
 
El Govern destinarà 23,5 milions d’euros a serveis a les famílies durant el curs 2009-2010. Avui ha aprovat la convocatòria de subvencions per al finançament de les activitats extraescolars que organitzen els ajuntaments i les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes. Aquestes activitats tenen una dotació de 3,2 milions d’euros, dels quals 1,4 milions es destinen a les activitats organitzades per les AMPAS i 1,8 milions a les organitzades per als ajuntaments.
 
El Govern també ha aprovat una nova partida pressupostària de més de 5 milions d’euros per al finançament de l’escolarització de nens en situacions socioeconòmiques desafavorides en llars d’infants públiques de 0 a 3 anys, i ha autoritzat una línia de subvencions de 9,3 milions d’euros per a l’escolarització d’infants de 0 a 3 anys en centres de titularitat privada sense finalitat de lucre per al curs 2009-2010.
 
D’altra banda, el Govern també destinarà 5,7 milions d’euros per a la contractació del personal responsable dels serveis de menjador, esbarjo i transport dels centres educatius concertats d’educació especial.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined