El Govern impulsa la millora de la carretera que travessa la Sénia, al Montsià

query_builder   17 febrer 2009 13:50

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la millora de la carretera que travessa la Sénia, al Montsià

  • Les obres a la TV-3319començaran el mes vinent, tindran un termini de vuit mesos, i compten amb un pressupost d’1 milió d’euros
 
El Govern ha donat impuls a les obres de millora de la carretera TV-3319 al seu pas per la Sénia (Montsià), que inclouran un conjunt de millores al llarg de la travessera per adaptar-la a l’entorn urbà i afavorir la fluïdesa i la seguretat viàries. Avui ha autoritzat la declaració de l’ocupació urgent dels béns i drets afectats per aquesta obra, una actuació que compta amb un pressupost d’1 milió d’euros.
 
Les obres afectaran un tram d’1,1 quilòmetres, des de la zona industrial existent a l’entrada del nucli urbà, i l’encreuament amb l’avinguda  del País Valencià. Les millores que es portaran a terme són les següents:
 
  • Formació d’una rotonda que facilitarà la connexió entre la TV-3319 i la TP-3311 (la Galera) a través d’un vial ja existent. Així, es formarà una ronda que evitarà el pas d’alguns vehicles pel centre de la Sénia. La rotonda tindrà un diàmetre exterior de 36 metres.
  • Construcció d’un nou pont sobre la Sèquia Mare i el Barranquet, que substituirà l’estructura actual. El pont tindrà una longitud de 26 metres.
  • Formació d’una rotonda al final del tram, que permetrà la connexió amb la vialitat urbana en direcció a la carretera CV-100, cap al País  Valencià. El giratori tindrà un diàmetre exterior de 28  metres.
  • Reforçament del ferm de tota la travessera.
  • Construcció de dos ressalts a la calçada per a la reducció de velocitat i pas de vianants al carrer de Barcelona, i urbanització del passeig del País Valencià i el carrer de Tortosa.
  • Adaptació del drenatge i la senyalització.
 
Es preveu que els treballs comencin el mes vinent i tinguin un termini d’execució de vuit mesos. Un cop quedi completada aquesta actuació, la Generalitat traspassarà a l’Ajuntament la titularitat de la travessera.
Mapa
   
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined