NOMENAMENTS

query_builder   29 gener 2008 14:25

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern ha nomenat Rosa Maria Pascual Martínez directora general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP) del Departament de Presidència i Carles Mundó i Blanch secretari de Mitjans de Comunicació del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. 
 
BIOGRAFIES
  • Rosa Maria Pascual Martínez, directora general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP)
Va néixer al març de 1959.
 
Llicendiada en Geografia i Història, ha cursat diversos màsters i cursos d’especialització, com el Màster en Direcció d’Empreses Executive MBA (Escola d’Alta Direcció i Administració, 1991), el Programa de Desenvolupament Directiu per a Alts Càrrecs de la Generalitat de Catalunya (Institut d’Estudis Superiors d’Empresa, 1995) i el Programa de Funció Gerencial a les Administracions Públiques (Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses, 1997), entre altres.
 
Ha desenvolupat el gruix de la seva carrera professional a l’administració de la Generalitat. Entre altres funcions, ha estat cap del Servei de Gestió de Promoció Cultural, gerent de l’Entitat Autònoma d’Organització d’Espectacles i Festes, subdirectora General de Promoció Cultural, i des del gener de 2004 fins ara ha estat directora de Serveis del Departament de la Presidència.
  • Carles Mundó i Blanch, secretari de Mitjans de Comunicació
Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Dret Urbanístic i de l’Edificació. Advocat en exercici des de 1998. Ha estat cap del Gabinet del Departament d’Educació entre 2003 i el 2006 i del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació entre 2006 i 2008. En l’àmbit universitari, ha estat membre del Consell Interuniversitari de Catalunya, del Consell Social de la UPF i del Consell Social de la UB. Ha format part del Secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i ha estat membre del Consell Social de la Llengua Catalana. Ha estat regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gurb (Osona) des de 1999.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined