El Govern destina 8,5 milions d'euros per electrificar les instal.lacions de l'aeroport Lleida-Alguaire

query_builder   29 gener 2008 15:21

event_note Nota de premsa

El Govern destina 8,5 milions d'euros per electrificar les instal.lacions de l'aeroport Lleida-Alguaire

El Govern ha aprovat destinar 8.501.000 euros per construir la connexió elèctrica de les instal·lacions de l’aeroport de Lleida-Alguaire, després que la setmana passada ja va donar llum verda al projecte de construcció de la torre de control. L’aeroport serà abastit per la subestació elèctrica al Segrià. De l’import aprovat avui, 6 milions d’euros es destinaran a l’electrificació de la torre de control; 1.670.000 euros en concepte de derivació des de la subestació elèctrica i 831.000 euros per a la resta de treballs d’electrificació en l’aeroport.
 
Les obres de l’aeroport Lleida -Alguaire, el primer que construeix el Govern de la Generalitat, es van iniciar l’estiu passat i es preveu finalitzar a finals d'any. Les obres de la primera fase inclouen la construcció del camp de vol, amb una pista de 2.500 metres, i l’àrea d’estacionament d’avions i vehicles. En aquests moments s’està realitzant ja el moviment de terres i els treballs d’aplanament dels terreny per a la construcció de la futura pista que van a bon ritme i sobre el calendari previst.
 
Recentment, s’han adjudicat ja la obres de la segona fase que, amb peces bàsiques com una primera terminal, el centre d’emissions o el sistema de senyalització lumínica, dotaran l’aeroport de les infraestructures necessàries perquè pugui estar acabat a finals d’aquest any. Aquesta fase, que s’executarà paral·lelament a la que ja està en marxa, s’ha adjudicat per 21,5 milions d’euros.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined