El Govern impulsa la construcció d'una residència per a persones amb discapacitat física a Lleida

query_builder   29 abril 2008 13:42

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la construcció d'una residència per a persones amb discapacitat física a Lleida

  • El nou equipament, situat al barri de Balàfia, tindrà 60 places  
  • El pressupost de les obres és de 7 milions d’euros 
El Govern construirà una residència i centre de dia d’atenció especialitzada per a persones amb discapacitat física al barri de Balàfia a Lleida. El Consell de Govern ha acordat avui acceptar la cessió gratuïta d’uns terrenys de 3.169 metres quadrats on s’ubicarà l’equipament, que és propietat de l’Ajuntament de Lleida i que està situat al número 10 del carrer Vic.
 
Les obres de construcció d’aquest nou equipament tenen un pressupost de set milions d’euros i començaran el primer trimestre de l’any vinent. La residència disposarà de 60 places i es preveu que entri en funcionament el segon semestre del 2010.
 
D’una banda, aquesta residència atendrà persones amb greus disminucions que, a causa del seu alt grau d’afectació, necessiten suport per realitzar les activitats de la vida diària i que, per raons familiars, socials, o de localització geogràfica, no poden viure a casa seva.
 
El centre de dia d’atenció especialitzada, d’altra banda, oferirà acolliment diürn a persones amb greus disminucions. Aquests tipus de centres pretenen dotar aquestes persones del màxim grau d’autonomia personal i social a través de la seva rehabilitació, afavorir el manteniment en el domicili i donar suport a la família.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined