El Govern renova els presidents dels Consells Socials de les universitats de Girona i Rovira i Virgili un segon mandat

query_builder   29 abril 2008 17:20

event_note Nota de premsa

El Govern renova els presidents dels Consells Socials de les universitats de Girona i Rovira i Virgili un segon mandat

  • Aprova la continuïtat dels responsables de la UdG, Albert Bou, i de la URV Àngel Cunillera  
  • Els dos càrrecs ocupen la presidència dels Consells des de 2004 
El Govern ha aprovat avui la continuïtat en el càrrec dels presidents dels Consells Socials de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Girona (UdG), Albert Bou i d’Ángel Cunillera, a proposta del conseller del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa (DIUE), tal i com estableix la Llei d’universitats de Catalunya.
 
Segons aquesta Llei, cada universitat ha de tenir un Consell Social de 15 membres, dels quals 9 són persones representatives de la societat catalana i 6 són membres del Consell de Govern de la universitat. El president del Consell Social és nomenat per acord del Govern de la Generalitat, a proposta del conseller del DIUE, entre els membres del consell social representatius de la societat catalana. El seu mandat és de quatre anys i és renovable per un únic període de la mateixa durada.
 
Es mantenen, doncs, els dos presidents de Consells Socials:
 
Albert Bou i Vilanova: nascut el 1951, és president del Consell Social de la UdG des de maig del 2004. Bou va ser alcalde de Torroella de Montgrí. A més, és director financer de productes infantils de Panini España, amb seu a Torroella, i membre del Consell d’Administració d’aquesta societat.
 
Ángel Cunillera i Zárate: nascut el 1958, és president del Consell Social de la URV des d’abril del 2004. Cunillera, a més, és el president i conseller delegat de Big Drum S.L. El 2002 va promoure la creació de la societat de capital risc Reus Capital de Negocis, que està participada per capital públic provinent de l’Ajuntament de Reus i per capital purament privat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined