El Govern dissol la Taula Nacional de la Sequera i crea la Taula de l'Aigua

query_builder   24 febrer 2009 13:48

event_note Nota de premsa

El Govern dissol la Taula Nacional de la Sequera i crea la Taula de l'Aigua

  • Aquesta iniciativa es constituirà en un termini de dos mesos i té l'objectiu de desenvolupar les propostes dels Debats de l'Aigua
  • La Taula estarà integrada per representants dels grups parlamentaris, del Govern de la Generalitat, i dels agents socials, acadèmics i ambientals
 
El Govern ha impulsat avui la creació de la Taula de l’Aigua i en conseqüència dissol la Taula Nacional de Sequera, constituïda a l’abril de 2008, a causa de la recuperació dels nivells d’aigua dels embassaments i la derogació del Decret de sequera.
 
Un dels propòsits acordats a la darrera reunió de la Taula Nacional de la Sequera, celebrada el passat dia 3 de setembre de 2008, va ser dur a terme els Debats de l’Aigua. Aquests debats, que van començar l’1 de desembre de 2008, tenen per objectiu analitzar i formular propostes sobre la gestió del cicle de l’aigua, d’acord amb els principis de la Directiva marc de l’aigua i seguint un procés participatiu.
 
La Taula de l’Aigua, que es constituïrà en un termini de dos mesos, es reunirà per validar i aplicar les propostes i conclusions que s’extreguin dels Debats de l'Aigua, una vegada hagin finalitzat a la primavera del 2010. Aquest organisme estarà presidit pel conseller de Medi Ambient i Habitatge i integrat pels representants dels grups parlamentaris, de l'Administració de la Generalitat, i dels agents socials, acadèmics i ambientals. La Taula de l’Aigua es podrà convocar en circumstàncies d’interès públic o social que ho justifiquin.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined