El Govern obté els terrenys per aixecar el nou edifici judicial de Balaguer

query_builder   24 febrer 2009 13:52

event_note Nota de premsa

El Govern obté els terrenys per aixecar el nou edifici judicial de Balaguer

  • El nou equipament acollirà els dos jutjats de primera instància i instrucció de la ciutat
 
 
El Govern ha aprovat avui l’acceptatació del terreny que es destinarà a la construcció del nou edifici judicial de Balaguer, a la Noguera, en el marc del Pla d’Inversions en Edificis Judicials, que té com a objectiu millorar l’atenció al ciutadà que s’adreça a l’administració de justícia i dotar les noves instal·lacions amb les darreres tecnologies.
 
L’Ajuntament de Balaguer ha cedit aquests terrenys de 615 metres quadrats, situats entre els carrers Francesc Borràs, Franc, Sant Pere i Escala, que substituiran els jutjats del passatge Àngel Guimerà. El nou equipament, de 3.874 metres quadrats, serà sis vegades més gran que les dependències actuals.
 
El nou edifici judicial acollirà el jutjat de primera instància i instrucció número 1, amb funcions de violència de gènere, i el jutjat de primera instància i instrucció número 2, seu del Registre Civil de la ciutat. L’espai, que possibilita futures ampliacions, s’ha dissenyat amb especial atenció a la seguretat i la funcionalitat de forma que els treballadors del centre, el públic i els detinguts tindran diferents itineraris.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined