El Govern destina 5,6 milions d'euros al programa Leader Catalunya per als propers dos anys

query_builder   24 febrer 2009 13:45

event_note Nota de premsa

El Govern destina 5,6 milions d'euros al programa Leader Catalunya per als propers dos anys

  • El programa generarà una inversió de 27 milions d’euros en els seus territoris rurals d’influència
  • Es preveu que s’executin uns 150 projectes, que comportaran la creació d’uns 150 llocs de treball
 El Govern ha aprovat avui l’ordre deconvocatòria d’ajuts 2009 per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader Catalunya 2007-2013. Per aquesta convocatòria es disposarà de 5,3 milions d’euros de la partida, i hi haurà un cofinançament addicional del Fons europeu FEADER de 2,4 milions d’euros.
 
Aquests ajuts tenen com a objectiu principal fomentar els projectes d’inversió del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2007-2013 per millorar els processos de transformació i comercialització dels productes agraris, crear i desenvolupar microempreses, fomentar les activitats turístiques, i conservar i millorar el patrimoni rural, entre d’altres. Són un conjunt de mesures que ajuden a dinamitzar i consolidar el teixit empresarial dels territoris rurals de Catalunya.
 
Es preveu que aquests projectes, que han d’executar empreses ubicades a Catalunya majoritàriament en l’àmbit rural, generin una inversió de 27 milions d’euros en els seus territoris d’influència, amb l’execució d’uns 150 projectes que comportaran la creació d’uns 150 llocs de treball i la consolidació d’uns 200 més de manera directa.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined