El Govern impulsa la construcció de nous edificis a la Universitat Rovira i Virgili i a la Universitat Pompeu Fabra

query_builder   18 desembre 2007 14:43

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la construcció de nous edificis a la Universitat Rovira i Virgili i a la Universitat Pompeu Fabra

.Els dos nous edificis de la Rovira i Virgili són per la Facultat de Lletres i l'Escola Universitària d'Infermeria del Campus de l'Avinguda Catalunya, a Tarragona

.Pel Campus de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra a Ca l'Aranyó està prevista una inversió de 36 milions d'euros i que les instal.lacions estiguin llestes en 13 mesos

El Govern ha impulsat avui la construcció i explotació de diversos edificis que acolliran diferents estudis de dues universitats catalanes: la Rovira i Virgili, amb seu a Tarragona i la Pompeu Fabra, a Barcelona. Amb aquests acords es posa en marxa la construcció dels edificis per a la Facultat de Lletres i l'Escola Universitària d'Infermeria del Campus de l'Avinguda Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, i d'altra banda, els nous edificis del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, ubicat a Ca l'Aranyó, a Barcelona.

En el cas de la Universitat Rovira i Virgili, l'oferta presentada per ICF Equipaments SAU, l'empresa pública responsable de la seva construcció, preveu una inversió total de 19.784.000 euros i un termini de posada a disposició dels nous equipaments de 15 mesos. En aquest sentit, la proposta ja va rebre el vistiplau de Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili el 3 de desembre passat.

Actualment ja està en marxa la construcció del nou edifici de l'escola d'infermeria al Campus de l'Avinguda Catalunya, on de moment s'imparteixen els estudis de ciències jurídiques. L'objectiu és que aquest edifici pugui entrar en funcionament el curs 2008-09». En aquest mateix campus també s'hi està construint la facultat de lletres i s'hi traslladarà la facultat d'educació i psicologia, que en aquests moments es troba al campus de Sescelades.. També es construirà un edifici de serveis centrals i un arxiu.

Pel que fa al nou Campus de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, el Govern ha aprovat,  també a través d'ICF Equipaments SAU, una inversió total de 36.090.284 euros i un termini de posada a disposició dels equipaments de 13 mesos.

L'antiga fàbrica tèxtil de Ca l'Aranyó està situada al barri de Poblenou i acollirà a partir del curs 2008-2009 el campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. Amb l'objectiu de posar en contacte el món acadèmic i el món empresarial, Ca l'Aranyó serà la seu de tota la formació, recerca i producció de temes de comunicació i societat de la informació. S'hi impartiran els estudis de periodisme i comunicació i  s'hi estrenarà una biblioteca. Els nous equipaments allotjaran unes 7.000 persones, entre estudiants, professors i professionals.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined