El Govern crearà tres centres de Salut, un Centre d'Atenció Primària i en remodelarà dos més

query_builder   18 desembre 2007 14:24

event_note Nota de premsa

El Govern crearà tres centres de Salut, un Centre d'Atenció Primària i en remodelarà dos més

.Construirà nous centres de Salut a Tivissa, a Subirats i a La Palma d'Ebre, el CAP Sabadell Sud Campoamor, i remodelarà o ampliarà els de Taradell i Sabadell Merinals

.El pressupost total de les actuacions és de 7,5 milions d'euros

.També finançarà amb 12 milions d'euros el nou edifici de consultes externes de l'Hospital Municipal de Badalona

El Govern ha donat llum verda a la construcció, ampliació i millora de diversos centres sanitaris. Concretament ha aprovat la construcció de nous Centres de Salut a Tivissa (Ribera d'Ebre), a Subirats (Alt Penedès) i a La Palma d'Ebre (Ribera d'Ebre) i del nou CAP Sabadell Sud Campoamor (Vallès Occidental). D'altra banda també ampliarà o remodelarà el CAP de Taradell (Osona) i el CAP Sabadell Merinals (Vallès Occidental).

El pressupost previst per aquestes actuacions, que inclou el costos de projecte, obra i equipament dels centres és de 7.587.924 euros. Aquestes són les actuacions concretes:

 

 

Construcció del Centre de Salut de Tivissa

290.378 euros

Remodelació del CAP de Taradell

535.000 euros

Construcció del CAP Sabadell Sud Campoamor

3.216.846 euros

Remodelació CAP Sabadell Merinals

2.950.000 euros

Construcció del Centre de Salut a la Palma d'Ebre

240.681 euros

Construcció del Consultori local de Subirats

355.019 euros

 

Aquestes actuacions s'executaran d'acord amb les "Directrius per al disseny de centres d'atenció primària" i amb el "Programa d'equipament de centres d'atenció primària", pel que fa als equipaments i als projectes i les obres.

 Nou edifici de consultes externes de l'Hospital Municipal de Badalona

D'altra banda el Govern ha autoritzat al Departament de Salut i el CatSalut per establir un conveni de col·laboració amb l'empresa municipal Badalona Serveis Assistencials (BSA, SA) amb l'objecte d'aportar un finançament de 12 milions d'euros per a la construcció d'un nou edifici de consultes externes de l'Hospital Municipal de Badalona.

Aquesta actuació s'integra en el projecte d'ampliació dels equipaments i reordenació funcional dels serveis d'atenció especialitzada gestionats per BSA, SA a la ciutat de Badalona.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined