El Govern dóna suport a la Fundació Fira de Girona amb una aportació de 315.000 euros fins al 2009

query_builder   8 gener 2008 14:27

event_note Nota de premsa

El Govern dóna suport a la Fundació Fira de Girona amb una aportació de 315.000 euros fins al 2009

.L'entitat té com a finalitat la promoció, el foment del comerç, la indústria i els serveis, així com també la millora del sistema productiu de Catalunya

.El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa n'és membre juntament amb l'Ajuntament, la Diputació i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona

El Govern ha acordat avui autoritzar al Departament d’innovació, Universitat i Empresa a fer una aportació de 315.000 euros de capital a la Fundació Fira de Girona, de la qual n’és membre juntament amb l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona. Aquesta quantitat es desglossarà en 105.000 euros a aportar en tres anualitats durant el període 2007-2009.
Amb aquesta actuació es realitzen noves aportacions a la dotació fundacional de la Fundació Fira de Girona per tal que pugui emprendre i desenvolupar projectes imminents i de futur. 
La Fundació Fira de Girona té com a finalitat assegurar el compliment dels objectius de promoció i foment del comerç, la indústria i els serveis, la millora del sistema productiu de Catalunya, l'expansió dels intercanvis comercials interns i internacionals i l'increment de la transparència del mercat. 

A més és l’encarregada de la programació, creació, organització i coordinació, amb caràcter decisori i executiu, i sense ànim de lucre, d’exposicions comercials periòdiques de béns i serveis destinades a apropar l'oferta i la demanda de les diferents branques professionals.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined