NOMENAMENTS

query_builder   20 novembre 2007 14:46

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern ha nomenat avui Amadeu Recasens nou director general de Modernització de l'Administració.

Amadeu Recasens, director general de Modernització de l'Administració

Amadeu Recasens és doctor en dret per la Universitat de Barcelona i diplomat superior en criminologia per l'Institut de Criminologia de la Universitat de Barcelona.

Ha estat comissionat del Centre d'Estudis i Seguretat (2004-2007); director de l'Escola de Policia de Catalunya (1996-2004); director del Gabinet d'Estudis i Prospectiva de la Secretaria d'Estat d'Interior del Ministeri de Justícia i Interior (1994-1996) i cap de la secció d'estudis i documentació de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (1989-1991), entre d'altres.

Des del 1998 és expert del Consell d'Europa en temes de seguretat i policia. També ha estat director científic i membre de diversos projectes i programes de la Unió Europea i director del Centre CIFAL (Centre Internacional de Formació d'Autoritats Locals), vinculat a les Nacions Unides, des del 2004 i fins aquest any.

Pel que fa a l'àmbit acadèmic, és professor associat del Departament de Dret Penal i Ciències Penals de la Universitat de Barcelona des del 1996 i ha estat professor de màsters i cursos en països com Mèxic, Argentina, Itàlia, França , Portugal o Algèria. Recasens també és membre del Comitè Científic del GERN (Group Européen de Recherches sur les Normativités) i autor de diverses publicacions.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined