El Govern destina 138.600 euros a noves beques d'estudi relacionades amb l'àmbit social

query_builder   20 novembre 2007 14:38

event_note Nota de premsa

El Govern destina 138.600 euros a noves beques d'estudi relacionades amb l'àmbit social

.Es concediran 7 beques de 1.100 euros mensuals, que serviran per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els camps d'actuació del Departament d'Acció Social i Ciutadania

.Aquesta és la primera edició de la convocatòria, que vol millorar la formació i la preparació professional de les persones que treballen en el camp social

El Govern destinarà 138.600 euros a la convocatòria 2008-2009 de beques per desenvolupar estudis i treballs en els àmbits d'actuació del Departament d'Acció Social i Ciutadania. En aquesta primera edició de la convocatòria es concediran 7 beques, amb l'objectiu de millorar la formació teòrica i pràctica i la preparació professional de les persones que volen treballar en el camp social.

Els ajuts s'adrecen a persones de qualsevol universitat catalana que hagin superat el 85% dels crèdits dels estudis d'Educació Social, Treball Social, Pedagogia, Psicologia, Sociologia, Psicopedagogia, Estadística, Biblioteconomia i Documentació, Gestió i Administració Pública, Ciències Polítiques i de l'Administració, Dret, Economia, Ciències i Tècniques Estadístiques i Documentació.

També hi poden accedir les persones que en els darrers 24 mesos hagin completat qualsevol d'aquestes titulacions, així com les que estiguin cursant o hagin finalitzat en els darrers 24 mesos estudis de màster, postgraus universitaris o programes de doctorat.

Cada beca tindrà una dotació econòmica de 1.100 euros mensuals i el període de col·laboració del becari s'iniciarà l'1 d'abril del 2008 i finalitzarà el 31 de novembre de 2009.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined