El Govern impulsa obres de millora a la travessera de Sant Ramon a la Segarra

query_builder   20 novembre 2007 14:41

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa obres de millora a la travessera de Sant Ramon a la Segarra

.Els treballs, valorats en 1,2 milions d'euros, abastaran la renovació del ferm i del sistema de drenatge en un tram d'1,8 quilòmetres

El Govern ha declarat avui l'ocupació urgent dels béns i drets afectats per les obres de millora de la travessera de la N-141f, a Sant Ramon, a la comarca de la Segarra. La inversió prevista per aquestes obres, que abasten un tram d'1,8 quilòmetres, és d'1,2 milions d'euros.

Entre les actuacions previstes cal destacar la millora del ferm i el sistema de drenatge d'aigües pluvials, amb la construcció de noves cunetes revestides de formigó, tubs, pous de registre i embornals. També es formarà una nova vorada i es col.locaran rigoles i paviment de rajola hidràulica a les voreres.

En el tram final, de 500 metres de longitud, s'eixamplarà la calçada fins a assolir els 8 metres per tal de donar continuïtat a l'ample de la travessera, fins l'entroncament amb l'eix Transversal. Les obres es completaran amb la renovació de la senyalització vertical i horitzontal.

Els treballs, ara en fase de licitació, començaran la primavera vinent i tindran un termini de 6 mesos. Les obres s'emmarquen en el conjunt d'actuacions de conservació i millora de les carreteres catalanes que es desenvoluparan entre aquest any i l'any vinent, amb una dotació global de 71,4 milions d'euros.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined