El Govern subvenciona amb 2'2 milions d'euros l'adequació de dos equipaments socials

query_builder   4 desembre 2007 14:20

event_note Nota de premsa

El Govern subvenciona amb 2'2 milions d'euros l'adequació de dos equipaments socials

.L'Associació Cívica d'Ajuda Mútua (ACAM) rebrà 1.374.000 euros per adequar un centre residencial per a persones amb discapacitat psíquica a Barcelona

.Destina més de 835.000 euros a la Fundació privada Plataforma Educativa per a les obres d'un centre de menors tutelats a Tordera

El Govern destinarà 2.210.208 euros a dues entitats per tal de contribuir al finançament de les obres d'adequació de dos equipaments socials. D'una banda, l'Associació Cívica d'Ajuda Mútua (ACAM) rebrà 1.374.500 euros per adequar un centre residencial per a persones amb discapacitat psíquica i, d'altra banda, la Fundació privada Plataforma Educativa en rebrà 835.708 per a les obres d'un centre de menors tutelats.

L'Associació Cívica d'Ajuda Mútua (ACAM) reformarà un edifici per tal de transformar-lo en un centre residencial per a persones amb discapacitat psíquica que requereixen suport extens i/o generalitzat. El centre, amb 48 places residencials, està situat al carrer Vigatans de Barcelona, en un edifici cedit per l'Ajuntament. El cost total de les obres, que començaran el gener de 2008, és de 3.380.000 euros.

D'altra banda, la Fundació privada Plataforma Educativa adquirirà i adequarà un equipament d'un centre residencial d'acció educativa (CRAE) a Tordera. El centre, amb 24 places residencials, atendrà nois entre 12 a 18 anys tutelats per la Direcció general d'Atenció a la Infància. Es tracta d'una masia, coneguda com a Mas Ritort, amb porxos, annexes i terreny. El cost total de les obres és de 2.013.337 euros.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined