El Govern aporta 900.000 euros a l'organització dels Campionats d'Europa d'Atletisme de 2010

query_builder   24 desembre 2007 13:01

event_note Nota de premsa

El Govern aporta 900.000 euros a l'organització dels Campionats d'Europa d'Atletisme de 2010

.La cita tindrà lloc a Barcelona, que prendrà el relleu de la ciutat de Göteborg en l'organització d'aquesta competició
El Govern ha autoritzat avui el Consell Català de l’Esport a atorgar una subvenció de 900.000 euros a l’Ajuntament de Barcelona per a l’organització dels Campionats d’Europa d’Atletisme a l’aire lliure que se celebraran a la capital catalana l’any 2010.
 
Barcelona prendrà l’estiu del 2010 el relleu de la ciutat sueca de Göteborg com a organitzadora dels Europeus d’Atletisme, que se celebren cada quatre anys. La capital catalana es convertirà així en la primera ciutat de l’estat que aculli uns Campionats d’Europa d’atletisme a l’aire lliure.
 
En aquesta cita, es preveu la presència d’uns 2.000 atletes, que competiran a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, el centre neuràlgic dels Europeus. A banda de l’Estadi de Montjuïc, que ja va ser escenari dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992, els esportistes disposaran de diversos espais complementaris per preparar les proves. El Complex Esportiu Municipal Pau Negre-Parc del Migdia i el Complex Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas serviran per a l’escalfament, mentre que l’Estadi Joan Serrahima i el Complex Esportiu Municipal Mar Bella estaran disponibles per als entrenaments.
 
Amb aquesta subvenció el Govern participa del finançament d’una gran competició esportiva i confirma una vegada més el seu objectiu de destinar ajuts a les administracions, entitats i federacions catalanes que col·laboren en la internacionalització de l’esport català.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined