El Govern aprova la modificació dels estatuts de l'empresa pública REGSESA

query_builder   12 maig 2009 13:41

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la modificació dels estatuts de l'empresa pública REGSESA

  • El canvi permetrà que l’empresa que gestiona el canal Segarra-Garrigues, optimitzi algunes obres hidràuliques
 
 
El Govern ha autoritzat avui la modificació dels estatuts socials de l’empresa pública Reg Sistema Segarra-Garrigues, SAU (REGSEGA) encarregada de la construcció i gestió del canal, que permetrà incloure en l’articulat totes les actuacions que realitza l’empresa en l’àmbit del canal. L’actualització dels estatuts permetrà a l’empresa poder desenvolupar actuacions en els terrenys limítrofs al canal, directament, o mitjançant altres empreses, sempre que ho autoritzi el Govern.
 
Les actuacions que fan necessària la modificació dels estatuts són els camins o tubs de conducció d’aigua vinculats directament a les obres de regadiu del Segarra-Garrigues que, per motius de topografia, poden estar situats fora de la zona delimitada pel canal de reg. Això permetrà optimitzar l’execució d’algunes obres hidràuliques del Segarra-Garrigues que es troben situades fora del seu àmbit i agilitar els tràmits d’execució.
 
Cal recordar que l’empresa REGSEGA es va constituir el 12 de març de 2002, amb l’objectiu de projectar, construir, conservar, mantenir, i explotar les infraestructures necessàries per a la distribució de l’aigua que procedeix del canal principal Segarra - Garrigues. D’acord amb els estatuts, la societat té els drets de promoció i explotació del canal de forma directa o a través d’altres empreses.
 


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined