El Govern impulsa la construcció del Parc empresarial i tecnològic de l'Esport

query_builder   4 novembre 2008 14:58

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la construcció del Parc empresarial i tecnològic de l'Esport

  • L’objectiu d’aquest Parc és que el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat sigui un projecte de referència per l’esport internacional
 
El Govern ha aprovat avui la cessió de dues finques, d’una superfície de 18.930 metres quadrats, al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès amb l’objectiu de construir-hi el Parc empresarial i tecnològic de l’Esport. La creació d’aquest Parc respon a la voluntat del Govern de donar servei a les necessitats de l’esport d’elit català i s’emmarca en el Pla que pretén modernitzar el CAR de Sant Cugat per convertir-lo en un centre de referència a nivell internacional.
 
El nou Parc empresarial i tecnològic de l’Esport és una aposta important en tecnologia i recerca, on diverses empreses del sector invertiran per a la innovació i la investigació en tecnologia aplicada a l’esport. La voluntat és convertir el CAR en un centre de gestió del sector econòmic i de coneixement esportiu. El Parc és una iniciativa conjunta de l’Administració, les empreses de l’àmbit de l’esport, les universitats i els centres de tecnificació i alt rendiment de l’esport.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined