NOMENAMENTS

query_builder   8 setembre 2009 14:07

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern nomena Carles Martínez director general de Planificació i Entorn
 
El Govern ha aprovat la designació de Carles Martínez Quiroga com a nou director general de Planificació i Entorn del Departament d’Educació.
 
Nascut a Barcelona el 1958, és llicenciat en Dret i en Geografia i Història. Martínez ha estat subdirector general d’escolarització i un dels impulsors de les Oficines Municipals d’Escolarització. Martínez ha estat vicepresident de la Comissió Mixta del Departament d’Educació i les entitats municipalistes i membre de la Comissió d’Educació de la Federació de Municipis de Catalunya.
 
D’altra banda, Carles Martínez ha tingut una dilatada experiència com a docent, particularment en centres d’atenció educativa preferent, i ha publicat nombrosos articles d’opinió sobre política educativa.
 
 
El Govern nomena Oriol Guevara director general de l’INCAVI
 
El Govern ha nomenat Oriol Guevara i Sendra director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), en substitució de Joan Aguado.
 
Nascut l’any 1967, Oriol Guevara és enòleg i viticultor, i fins a l’actualitat, ha estat president de l’Associació Catalana d’Enòlegs. És enginyer tècnic en indústries agroalimentàries per l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, i té estudis d’enologia i viticultura per la Universitat de Califòrnia-Davis (EUA), així com el Diploma Nacional en enologia per la Universitat Internacional de Borgonya, a França. La seva formació acadèmica es completa amb un Màster en comerç internacional i màrqueting del vi pel Centre d'Economia i Màrqueting Superior del Penedès (CEIMP Camp Joliu) i la Universitat Internacional de Catalunya.
 
Professionalment, Guevara es dedica al món del vi des de l’any 1988. Ha treballat a diferents zones vitivinícoles de quatre països i a empreses productores, com Mas Gil, Miquel Torres o Codorniu. És propietari i director d’OGS Consulting, una assessoria vitivinícola tècnica i comercial.
 
Recentment ha col·laborat en el Debatdevi, una iniciativa que va organitzar l’INCAVI per intercanviar experiències i conèixer bones pràctiques del sector per al sector. També ha impartit cursos d’enologia i viticultura, a diferents organismes com el mateix INCAVI.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined