El Govern impulsa la construcció d'una depuradora al Catllar

query_builder   29 setembre 2009 14:15

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la construcció d'una depuradora al Catllar

 
 
  • La planta millorarà el sanejament de l’aigua del Catllar i Tarragona i donarà servei a 23.000 persones
 
El Govern ha iniciat avui els tràmits per a la construcció de l’estació depuradora d’aigües residuals i col·lectors en alta del sistema de sanejament del Catllar, als termes municipals del Catllar i Tarragona, amb la declaració d’ocupació urgent dels drets i béns afectats pel projecte.
 
Aquest tràmit permetrà donar llum verd a l’execució de la primera fase del sistema de sanejament del Catllar, que preveu la connexió de les aigües residuals de diferents nuclis de població, així com del futur centre penitenciari Mas d'Enric, a la futura estació depuradora d’aigües residuals.
 
El projecte inclou la construcció d’una planta depuradora de tipus biològic que tindrà capacitat per tractar gairebé 6.000 metres cúbics d’aigua al dia. Això equival a donar servei a una població de 23.000 habitants. També es preveu la construcció d’una xarxa de col·lectors en alta de 16.475 metres. Aquest projecte permetrà aconseguir una millora sanitària important i imprescindible de l’entorn i de les lleres públiques de les conques del Gaià.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined