Altres Acords de Govern

query_builder   17 març 2009 15:06

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern atorga la concessió definitiva de ràdio municipal a Bellpuig i l’Ametlla del Vallès
 
El Govern ha acordat atorgar als ajuntaments de Bellpuig (Urgell) i de l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental) la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió en freqüència modulada.
 
L’Ajuntament de Bellpuig ja disposava des de 1994 de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal, mentre que l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès posseïa aquesta concessió des de 1991. Després de l’aprovació del projecte tècnic de les emissores i de la inspecció tècnica de les instal·lacions, el Govern ha procedit a l’atorgament definitiu de les concessions a ambdues ràdios.
 
 
NOMENAMENTS
 
El Govern nomena Cristina Pellisé directora general de l’Autoritat catalana de la Competència
 
El Govern ha aprovat el nomenament de Cristina Pellisé de Urquiza com a directora general de l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO).
 
Doctora en Dret per la Universitat de Barcelona, Pellisé és catedràtica d’Escola Universitària de Dret internacional privat d’aquesta mateixa universitat. Ha estat vocal del Tribunal Català de Defensa de la Competència de la Generalitat de Catalunya des del gener de 2003. També ha estat investigadora del Centre d’Estudi i de Recerca de Dret internacional i de relacions internacionals de l’Acadèmia de Dret internacional de La Haia i investigadora visitant a l'Institut de Dret Comparat de Lausanne (Suïssa).
 
Ha col·laborat amb organismes públics, com ara l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Federació de Municipis de Barcelona, amb relació als temes europeus. Ha estat distingida amb la Medalla Jean Monnet concedida per la Fundació Johan Wolfgang von Goethe i la Fundació Jean Monnet per Europa de la Universitat de Lausanne.
 
 
El Govern nomena Josep Montes director del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts
 
El Govern ha aprovat avui el nomenament de Josep Montes com a director del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts. Segons estableix la Llei de creació de l’organisme, el director és nomenat pel Govern a proposta del Departament competent en matèria de cultura, amb la conformitat prèvia de la presidència del Consell.
 
Josep Montes (1968) és llicenciat en Ciències de la Comunicació i màster en Gestió Cultural. Ha treballat en l’àmbit de la gestió cultural com a gerent de l’Ateneu Barcelonès (2005-2009), com a director gerent de Xou, Projectes i Gestió (1992-2005) i com a director de nombrosos estudis sobre polítiques públiques en matèria de cultura i joventut (1995-2005).
 
Ha treballat en l’àmbit de les polítiques de joventut i és membre del Consell Assessor del Pla Nacional de Joventut de Catalunya. També té experiència professional en el món del periodisme i en el de la formació.
 
 
El Govern nomena Alícia Granados presidenta del Consell Social de la UAB
 
El Govern ha aprovat avui el nomenament d’Alícia Granados Navarrete com a presidenta del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en substitució de Rosa Cullell.
 
Alícia Granados (Manresa, 1954) i és doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB) i Health Technology Assesment Policy manager a MSD España. Va ser fundadora de l'Agència d'Avaluació de Tecnologies i Recerca Mèdiques, i cofundadora de la Internacional Network of Agencies for Health Technology Assessment (INAHTA).
 
Ha estat professora associada de la UB, i presidenta de la International Society for Technology Assessment in Health Care (ISTHAC) i del Comitè per la creació de la nova Societat Internacional d'Avaluació de Tecnologies per la Salud (HTAi). És assessora d’Agències de les Nacions Unides (WHO, PAHO, World Bank). També és promotora de la creació de la Fundació La Marató de TV3, per a la promoció de la recerca científica d'excel·lència en l’àmbit de la salut i la seva legitimació social a Catalunya. Va ser directora Gerent de l’ICS durant tres anys, i Leader del Health Evidence Network (WHO-European Regional Office).
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined