El Govern impulsa les obres de millora dels accessos de la C-25 a Campllong

query_builder   26 gener 2010 14:05

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa les obres de millora dels accessos de la C-25 a Campllong

  • Les obres tindran una durada de 4 mesos i milloraran la seguretat i la visibilitat en diversos accessos de la C-25
Campllong
El Govern ha impulsat avui les obres de millora dels accessos de la C-25 a Campllong, a la comarca del Gironès, i ha aprovat la declaració d’ocupació de béns i drets afectats corresponents a aquestes obres, que comportaran una inversió de 379.829 euros.
 
Aquesta actuació permetrà millorar les condicions de seguretat i visibilitat en aquesta via i facilitar les maniobres en les interseccions. Les obres començaran durant el segon trimestre d’aquest any i tindran un termini d’execució de quatre mesos.
 
Els treballs abastaran un tram d’1,5 quilòmetres de longitud de la C-25, entre la rotonda de Campllong i el límit amb el terme municipal de Cassà de la Selva, on actualment hi ha diversos accessos a la carretera pròxims entre ells. El projecte preveu reordenar-los i canalitzar-los en tres nous accessos, que comptaran amb illetes per facilitar els moviments dels vehicles en les incorporacions i sortides.
 
 
La millora i reordenació dels accessos es completarà amb la reconstrucció de camins, el condicionament dels elements de drenatge, l’execució de noves cunetes de formigó i la senyalització horitzontal i vertical. També es milloraran les barreres de seguretat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined