L'Oficina d'Acció Ciutadana d'Olot tindrà una nova seu l'any que ve

query_builder   21 octubre 2008 13:52

event_note Nota de premsa

L'Oficina d'Acció Ciutadana d'Olot tindrà una nova seu l'any que ve

 
  • El Govern comprarà un local per convertir-lo en la nova seu
 
  • Aquestes oficines informen i orienten la ciutadania sobre les prestacions que hi ha en matèria de benestar social
 
 
L’Oficina d’Acció Ciutadana d’Olot, que funciona des de 1989, tindrà una nova seu a partir de l’any vinent. El Govern ha acordat avui comprar un local de 122 metres quadrats per convertir-lo en una nova seu amb millors condicions. El local està situat a la planta baixa del número 4 del carrer Llosa d’Olot, a prop de l’actual Oficina.
 
A principis de l’any que ve, començaran les obres de condicionament del local que, previsiblement, duraran tres mesos. L’Oficina d’Olot es traslladarà a la nova seu a finals de l’any que ve.
 
Les Oficines d'Acció Ciutadana depenen de la Secretaria d’Acció Ciutadana i tenen com a funció informar i orientar la ciutadania, tant de manera col·lectiva com individual, sobre totes les prestacions existents en matèria de benestar social que facilita la Generalitat.
 
A més, des d’aquests equipaments s’efectuen els tràmits i gestions necessaris per gaudir d'aquestes prestacions i s’impulsen accions de tipus cultural, social i cívic que fomentin el desenvolupament del teixit associatiu als barris. Catalunya compta actualment amb 65 Oficines d’Acció Ciutadana.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined