El Govern destina 6,4 milions d'euros a subvencionar la sisena hora als centres concertats

query_builder   2 juny 2009 13:49

event_note Nota de premsa

El Govern destina 6,4 milions d'euros a subvencionar la sisena hora als centres concertats

  • La subvenció beneficia 12.415 alumnes de 27 centres educatius que han signat un contracte programa amb el Departament d’Educació
  
El Govern ha aprovat avui destinar 6,4 milions d’euros per a subvencionar les activitats complementàries pel curs 2009-2010, conegudes com a sisena hora, dels centres concertats que tenen subscrit amb el Departament d’Educació un contracte programa. La sisena hora està programada perquè els alumnes realitzin activitats de reforç i aprofundiment i té com a objectiu donar un impuls de qualitat al sistema educatiu.
 
Les subvencions aprovades avui beneficien 27 centres educatius que han signat un contracte programa amb el Departament Educació i que es van escollir a través de diferents convocatòries atenent les seves característiques. El contracte té l’objectiu d’aconseguir la gratuïtat de les activitats complementàries -les hores no obligatòries d’estada a l’aula- i es refereix als ensenyaments obligatoris i de l’educació infantil de segon cicle. Forma part de les mesures previstes al Pacte Nacional d’Educació d’establir un marc de prestacions educatives equivalents a tots els centres educatius que reben finançament públic. En total, els 27 centres escolaritzen 8.575 alumnes d’educació infantil i primària i 3.840 alumnes d’Educació Secundària Obligatòria.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined