El Govern impulsa els treballs de millora de la BV-2421 entre Cervelló i Corbera

query_builder   9 desembre 2009 13:52

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa els treballs de millora de la BV-2421 entre Cervelló i Corbera

  • Les obres permetran renovar el ferm en un tram de cinc quilòmetres i facilitaran l’accés al polígon de Can Mascaró, a la Palma de Cervelló
  • Els treballs per valor d’1,3 milions d’euros començaran el primer trimestre de l’any que ve i s’allargaran 4 mesos
 El Govern ha donat impuls avui a les obres de millora de la BV-2421 entre Cervelló i Corbera de Llobregat, amb l’aprovació de l’ocupació dels béns i drets afectats per aquesta actuació. Els treballs, amb una inversió d’1,3 milions d’euros, s’emmarquen en el conjunt d’obres que el Govern realitza per garantir el bon estat de la xarxa viària i afavorir la seguretat i la comoditat de la conducció.
 
La BV-2421 forma part dels traspassos que van acordar el Govern i la Diputació de Barcelona l’any passat. L’actuació que s’hi impulsa inclou com a principal millorael reforçament del ferm en un tram de cinc quilòmetres de carretera, pels quals passa un gran volum de vehicles. Així mateix, es millorarà l’accés al polígon Can Mascaró, a la Palma de Cervelló. Es preveu que les obres comencin el primer trimestre de l’any que ve i tinguin una durada de quatre mesos.
 
El tram on es faran els treballs comença després la trama urbana de Corbera de Llobregat, travessa el nucli urbà de la Palma de Cervelló i finalitza al terme de Cervelló, a la rotonda de l’enllaç amb la B-24. A més de la renovació del paviment, es milloraran els elements de drenatge, la senyalització vertical i horitzontal i l’abalisament. També es col·locaran faldons de protecció per als motoristes.

Millora de l’accés al polígon Can Mascaró
 
Les obres també preveuen la millora de la intersecció d’accés al polígon industrial de Can Mascaró, a la Palma de Cervelló. S’eixamplarà el tronc de la carretera i es formarà un tercer carril central perquè els girs a l’esquerra siguin més segurs. Aquest tram té uns 300 metres de longitud i el nou carril tindrà 3,5 metres d’amplada.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined