El Govern impulsa la instal.lació d'un nou centre d'informació del Parc d'Aigüestortes

query_builder   25 setembre 2007 14:58

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la instal.lació d'un nou centre d'informació del Parc d'Aigüestortes

. També s'han iniciat els tràmits per crear el Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Serra del Montsant i l'aula de natura


El Govern ha acceptat la cessió gratuïta de la finca "La Serradora" de Senet (Alta Ribargorça) per instal.lar-hi un Centre Complementari d'Informació del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

La finca està situada al carrer del Port, número 10, de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Senet, del terme municipal de Vilaller. El terreny té una superfície de 270 metres quadrats i la superfície construïda és de 476 metres quadrats. L'entitat Municipal Descentralitzada de Senet va acordar l'any 2005 cedir gratuïtament la finca a la Generalitat i el desembre del 2006 ho va ratificar l'Ajuntament de Vilaller.

Parc Natural de la Serra del Montsant 

Així mateix, el Govern ha autoritzat avui l'adquisició de dues finques rústiques situades al terme municipal de Cabacés (Priorat) amb la finalitat de construir-hi el Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Serra del Montsant i l'aula de natura d'aquest espai protegit. El cost d'adquisició d'aquestes dues finques és de 540.900 euros.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined