El Govern impulsa la relació amb Sarajevo a través d'un conveni de col.laboració bilateral

query_builder   22 gener 2008 13:48

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la relació amb Sarajevo a través d'un conveni de col.laboració bilateral

  • Els dos executius cooperaran en àmbits com la cultura, l’educació i la formació, el desenvolupament econòmic, el medi ambient o sanitat 
  • Es preveu treballar conjuntament pel desenvolupament del rol de les regions en el procés de construcció europea
 
El Govern impulsarà la relació bilateral amb Sarajevo a través d’un conveni de col·laboració que fomentarà i afavorirà la cooperació entre els dos governs en àmbits com la cultura, l’educació i la formació, el desenvolupament econòmic, el medi ambient, el benestar social, l’habitatge, la sanitat, les finances i l’administració pública, el turisme i la cooperació regional europea. 
 
El Consell de Govern ha autoritzat avui la signatura d’un acord de col·laboració amb el Govern del Cantó de Sarajevo que ha de permetre aprofundir en els contactes existents i ampliar els intercanvis bilaterals, així com promoure la relació entre les autoritats, les institucions, les empreses i les entitats de la societat civil de Catalunya i Sarajevo. El conveni també preveu la voluntat de contribuir conjuntament al desenvolupament del rol de les regions en el procés de construcció europea, especialment pel que fa a la defensa de la identitat cultural i la diversitat regional.
 
L’acord estipula la creació d’una Comissió de Seguiment formada per representants de les dues parts que garantirà el desenvolupament de les accions previstes en l’acord. A més també s’hi podrà acordar ampliar la col·laboració a altres àmbits no previstos que siguin d’interès per les dues parts.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined