El Govern dóna llum verd a l'ampliació de capital de Comforsa

query_builder   28 juliol 2009 13:45

event_note Nota de premsa

El Govern dóna llum verd a l'ampliació de capital de Comforsa

El Govern ha aprovat avui destinar sis milions d’euros a l’ampliació de capital de Comforsa, a través de l’empresa pública AVANÇSA, Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya, per al redimensionament d’aquesta companyia del sector de l’automoció, derivat de l’ERO que va presentar el maig passat per a 219 empleats. L’ERO inclou una sèrie de mesures pactades entre la direcció i els representants dels treballadors, basades en el rejoveniment de la plantilla i la transmissió de l’experiència dels empleats amb antiguitat.
 
En paral·lel, la direcció general de Comforsa està preparant un Pla estratègic per tal de garantir el futur industrial de la companyia, atès el moment que travessa el sector d’automoció. Les necessitats que plantegi aquest Pla estratègic dimensionaran un possible nou desemborsament per un import màxim de 5 milions d’euros.
 
Comforsa, que està participada en la pràctica totalitat del seu capital per l’empresa pública de la Generalitat, AVANÇSA, està especialitzada en la transformació d’acer per a forja i mecanització destinada al sector automotor. Té actualment 200 treballadors entre els seus centres de treball situats a Campdevànol (2), Ripoll i Barcelona.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined