El Govern construirà quatre nous edificis escolars que donaran servei a 1.575 alumnes

query_builder   25 juny 2008 14:03

event_note Nota de premsa

El Govern construirà quatre nous edificis escolars que donaran servei a 1.575 alumnes

  • A partir d’avui, el Govern disposa dels solars necessaris per a construir tres edificis destinats a educació infantil i primària a Palau-solità i Plegamans, Cervera i Girona que fins ara estaven situats en mòduls 
  • El Govern també aprova la creació d’un nou CEIP a Castellar del Vallès 
  • Entre tots quatre edificis, el Govern habilita 1.575 places en diferents centres educatius i inverteix 16,8 milions d’euros 
El Govern ha aprovat avui un seguit d’actuacions per a construir nous edificis escolars a Palau-solità i Plegamans, Cervera, Girona i Castellar del Vallès. En total, aquestes actuacions suposaran habilitar 1.575 places, amb una inversió total de 16,8 milions d’euros.
 
En el cas de Palau-solità i Plegamans, Cervera i Girona, l’aprovació del Govern ha suposat disposar de tres solars per a construir tres edificis per a l’educació infantil i primària. En tots tres casos, es tracta de CEIP que fins ara funcionaven en mòduls, i un cop executat el projecte passaran a disposar d’edificis nous.
 
En total, amb aquesta actuació el Govern habilita 1.125 places i hi invertirà 10,9 milions d’euros. En el cas del CEIP de Palau-solità i Plegamans la inversió és de 2 milions d’euros, a Girona és de prop de 5 milions d’euros i a Cervera de 3,9 milions d’euros.
 
D’altra banda, el Govern també ha aprovat l’adjudicació d’un nou CEIP de dues línies a Castellar del Vallès. Aquest CEIP tindrà un pressupost de 5,9 milions d’euros i suposarà escolaritzar 450 alumnes.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined