El Govern impulsa la construcció d'un centre d'informació del Parc Natural dels Ports

query_builder   16 juny 2009 14:02

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la construcció d'un centre d'informació del Parc Natural dels Ports

  • L’edifici també acollirà una sala de treball i formació per a centres escolars, una àrea de venda de productes autòctons i un magatzem per a maquinària i material de treball
  • El terreny té una superfície de 1.700 m2 i forma part de la finca Les Sorts, al terme municipal de Prat de Comte, a la Terra Alta
El Govern ha aprovat avui acceptar la cessió gratuïta d’un terreny de 1.700 m2 de superfície, que forma part d’una finca coneguda com Les Sorts, dins del terme municipal de Prat de Comte (Terra Alta) amb l’objectiu de construir-hi un edifici d’equipaments per al Parc Natural dels Ports.
 
El Govern té previst construir en aquest terreny un edifici que acollirà un centre d’informació i el centre de la brigada de manteniment del parc a la comarca de la Terra Alta. El centre disposarà d’un punt d’informació del parc, una sala de treball i formació per a les escoles que visitin aquest espai natural, i una àrea de venda de productes autòctons de la zona.
 
Un cop construït aquest edifici i quan s’hagin posat en marxa els serveis previstos, el Parc Natural dels Ports disposarà de tres centres d’informació, un a cadascuna de les comarques que formen part del parc (Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta) i dos punts d’informació. L’any 2008 el parc va rebre prop de 160.000 visitants.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined