El Govern inverteix 6,6 milions d'euros en la remodelació de la residència de gent gran La Mercè a Tarragona

query_builder   18 març 2008 13:47

event_note Nota de premsa

El Govern inverteix 6,6 milions d'euros en la remodelació de la residència de gent gran La Mercè a Tarragona

·        Les obres s’acabaran l’últim trimestre de l’any que ve
 
El Govern invertirà 6.630.364 euros per acabar les obres de remodelació integral de la residència de gent gran Mare de Déu de La Mercè de Tarragona. Aquesta actuació completarà la reconversió que s’ha fet del centre, que millora el confort i la qualitat de vida dels usuaris i del personal que hi treballa.
 
Les obres de reconversió integral de la Residència Mare de Déu de La Mercè, que acabaran l’últim trimestre del 2009, han permès adequar els dormitoris existents deixant una capacitat final de residència assistida de 117 places, distribuïdes en 39 habitacions dobles i 39 més d’individuals.
 
Paral·lelament, les obres han inclòs la instal·lació de dos nous ascensors de darrera tecnologia, adaptats i amb capacitat per a lliteres i la construcció d’una escala d’accés. D’altra banda, també s’ha fet una important reforma de la façana de l’edifici.
 
Altres actuacions destacades han estat la renovació de l’equipament i el mobiliari amb material ergonòmic adaptat a les necessitats dels usuaris, la distribució homogènia i ampliació dels banys geriàtrics, i la reconversió de la sala de celebracions i activitats generals en una sala polivalent.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined