El Govern invertirà 31,6 milions d'euros en la construcció de l'Hospital Transfronterer de la Cerdanya

query_builder   29 juliol 2008 14:24

event_note Nota de premsa

El Govern invertirà 31,6 milions d'euros en la construcció de l'Hospital Transfronterer de la Cerdanya

 
  • El nou hospital, situat a Puigcerdà, tindrà una capacitat de 68 llits i donarà servei a 35.000 usuaris de les comarques de la Cerdanya i el Capcir
 
  • Serà el primer hospital de la Unió Europea que donarà servei als ciutadans de tots dos costats d'una frontera, en aquest cas, la frontera hispano-francesa
 
El Govern ha aprovat avui destinar 31.605.000 euros a la construcció de l’Hospital Transfronterer de la Cerdanya. El futur centre, situat al Pla de Rigolisa de Puigcerdà, tindrà una capacitat de 68 llits i atendrà uns 35.000 usuaris potencials de les comarques de la Cerdanya i el Capcir, amb puntes de 150.000 a causa de l'atracció turística del territori. L’hospital es començarà a construir a finals d’aquest any, i està previst que les obres tinguin una durada de dos anys.

Aquest serà el primer hospital de la Unió Europea que donarà servei als ciutadans de tots dos costats d'una frontera, en aquest cas, la frontera hispano-francesa.
La construcció de l’Hospital Transfronterer és un projecte nascut el 2003, fruit d'un acord entre la Generalitat i el Consell Regional Lleguadoc-Rosselló, amb la participació de l'Ajuntament de Puigcerdà.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined