Altres acords del Govern

query_builder   29 juliol 2008 14:29

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

El Govern nomena Apel·les Carod-Rovira com a delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a França

Apel·les Carod-Rovira, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a França
 
Nascut a Cambrils l’any 1958. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Advocat i vicedegà del Col·legi d’advocats de Reus entre l’any 1997-2003, ha estat fundador de la Comissió de Normalització Lingüística del Consell de l’Advocacia Catalana i membre de l’Observatori del Dret Privat de Catalunya.
 
Entre els anys 2004-2006 va ser secretari de Coordinació Interdepartamental del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya així com secretari del Consell Tècnic de la Generalitat.
El Govern aprova el nou decret de preus universitaris per al proper curs

El Govern ha aprovat el nou decret que fixa els preus públics de les universitats públiques catalanes per al curs 2008-2009. El decret d’aquest any inclou els nous graus adaptats a Europa, presenta la novetat de les exempcions de pagament per a les dones que hagin patit violència de gènere, així com els seus fills dependents. La forquilla dels preus públics, establerta  a nivell estatal, oscil·la entre el 4,2% i el 8,2% d’increment respecte de l’any passat. El Govern català ha acordat situar aquest increment al 5,2%.
Mig milió d’euros per a l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell

El Govern ha aprovat concedir una subvenció de 498.289 euros a l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell. L’ajut es destinarà al manteniment de les activitats de producció i promoció operística durant l’any 2008 i a la realització de les funcions en gira del Cicle d’Òpera a Catalunya que organitza l’entitat. La concessió d’aquesta subvenció es durà a terme mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell.
El Govern destina més d’1,3 milions d’euros al Pla de dinamització turística Terra de Comtes
 
El Govern ha aprovat atorgar una subvenció al Consorci Ripollès Desenvolupament, per al desenvolupament del Pla de dinamització del producte turístic, anomenat “Terra de Comtes”, durant el període 2008-2010, per un import total de 1.316.667 euros. L’acció s’emmarca dins del Pla Estratègic de Turisme a Catalunya 2005-2010,que preveu el desenvolupament dels Plans de Dinamització de Producte Turístic amb l’objectiu de potenciar la creació de productes turístics vinculats amb el patrimoni paisatgístic, cultural i històric de Catalunya. Terra de Comtes renovarà totalment el discurs sobre la història del naixement de Catalunya a través de moderns centres d’interpretació i espais museïtzats equipats amb tecnologia d’última generació.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined