El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació tindrà la nova seu a l'Hospitalet de Llobregat

query_builder   28 octubre 2008 13:41

event_note Nota de premsa

El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació tindrà la nova seu a l'Hospitalet de Llobregat

  • Les noves instal·lacions, que suposen una inversió de 35,5 milions d’euros, tindran més de 16.400 metres quadrats
 
 L’Hospitalet de Llobregat acollirà al llarg de l’any que ve la nova seu del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), que depèn del Departament de Governació i Administracions Públiques. El Govern ha aprovat avui l’adquisició del nou edifici, que estarà ubicat al carrer de Salvador Espriu, números 45-51, del polígon industrial Pedrosa.
 
La nova seu tindrà més de 16.400 m2, dels quals 2.100 m2poden esdevenir centre de processament de dades (CPD). L’adquisició, que suposa una inversió de 35,5 milions d’euros, s’emmarca en la política del Govern de deixar de pagar lloguers elevats i adquirir els seus propis béns immobles.
 
En un futur, al nou edifici s’hi traslladaran altres equipaments de la Generalitat relacionats amb les telecomunicacions i les noves tecnologies de la informació. D’aquesta manera, el nou edifici vol convertir-se en un referent de les TIC dins la Generalitat i en l’aplicació de les millors pràctiques en matèria d’eficiència energètica, innovació i noves formes de treball. Actualment, el CTTI està ubicat al centre de Barcelona, al Passeig de Gràcia, 11.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined