El Govern destina 13,5 milions d'euros als consells esportius per a la promoció de l'esport escolar fins el 2011

query_builder   16 juny 2009 13:54

event_note Nota de premsa

El Govern destina 13,5 milions d'euros als consells esportius per a la promoció de l'esport escolar fins el 2011

  • Els ajuts es destinen als 45 consells esportius catalans per a la promoció de l’activitat esportiva en edat escolar des d’enguany i fins al 2011
El Govern ha autoritzat avui el Consell Català de l’Esport a atorgar una subvenció de 13.521.630 euros als 45 consells esportius per finançar les despeses de les seves activitats relacionades amb la pràctica i la promoció de l’esport a l’escola. Amb aquest nou acord, amb un abast de tres anys, del 2009 al 2011, els consells esportius podran agilitzar els tràmits administratius i tindran una garantia sobre el finançament que necessiten per planificar les actuacions previstes, ja que fins ara les subvencions eren de caràcter anual.
 
Aquesta mesura s’emmarca en la voluntat del Govern d’impulsar, a través de la Secretaria General de l’Esport, les polítiques públiques de la Generalitat per a la promoció de l’activitat física i l’esport, amb l’objectiu del reconeixement de l’esport com a motor de canvi, tant a nivell personal, social i econòmic com institucional. Els consells esportius són entitats privades d’interès públic i social dedicades al foment, la promoció i l’organització de l’activitat esportiva en edat escolar de caràcter no obligatori en l’àmbit territorial.
 
El Govern aposta pels consells esportius com a entitats amb una gran importància social que ajuden a promocionar l’esport de base i que fan un gran esforç per formar joves en la pràctica de l’esport. Els consells col·laboren en el desenvolupament dels programes de la Secretaria General l’Esport com el Pla Català d’Esport a l’Escola” (PCEE) i els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC), amb l’objectiu d’incrementar l’índex de pràctica esportiva dels infants i joves en horari no lectiu, i de millorar la qualitat d’aquesta pràctica, tant a nivell organitzatiu, esportiu i educatiu.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined