El Govern finançarà la posada en funcionament del nou Hospital de Sant Pau

query_builder   19 febrer 2008 13:43

event_note Nota de premsa

El Govern finançarà la posada en funcionament del nou Hospital de Sant Pau

  • Es renova i amplia el compromís de la Generalitat de Catalunya en el finançament, l’equipament i la posada en funcionament definitiva del nou Hospital de la Santa Creu i Sant Pau 
  • El conveni preveu un pressupost d’obra i equipament de 293.452.940 euros 
  • Un cop entri en funcionament el nou hospital, la Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau procedirà a la rehabilitació integral del Recinte Històric, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO
El Govern ha aprovat avui autoritzar el Departament d’Economia i Finances, el Departament de Salut i el Servei Català de la Salut (CatSalut) la subscripció d’un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per a la posada en funcionament del nou hospital. El desenvolupament d’aquest projecte suposa un pressupost total de 293.452.940 euros, destinat a finançar tant l’obra com l’equipament del nou hospital.
 
El nou hospital comptarà amb una dotació inicial de 610 llits (dels quals 43 es destinaran a UCI), 22 quiròfans, 135 consultes externes, 42 gabinets d’exploració, 110 places d’hospital de dia, i tots els mitjans diagnòstics i terapèutics que corresponen a un hospital del seu nivell assistencial. Es preveu que el trasllat a les noves instal•lacions s’iniciï abans que acabi l’any.
 
L’any 2003, la Generalitat de Catalunya va assumir el compromís de finançar la construcció, equipament i posada en funcionament del nou hospital en els seus Acords de Govern de 8 de juliol i de 8 d’octubre. L’Acord de Govern avui adoptat renova el compromís de col•laboració, tot adaptant-lo a la situació i circumstàncies actuals del projecte.
 
Un cop s’hagi enllestit el nou hospital i s’hagi completat el trasllat de tota l’activitat assistencial, la Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau procedirà a la rehabilitació integral del Recinte Històric, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La Fundació Privada gestionarà aquest projecte amb el recolzament institucional de la Generalitat de Catalunya.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined