El Govern crea un Grup de Treball per coordinar les actuacions al barri de l'Estació de Sallent

query_builder   16 octubre 2007 13:52

event_note Nota de premsa

El Govern crea un Grup de Treball per coordinar les actuacions al barri de l'Estació de Sallent

El delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, presidirà el Grup de Treball que el Govern ha aprovat de crear avui per coordinar les actuacions en relació als defectes estructurals apareguts a diversos habitatges del barri de l'Estació de Sallent, al Bages.

Aquest grup estarà integrat per un representat de cadascun dels departaments implicats: Presidència, Vicepresidència, Interior, Relacions Institucionals i Participació, Economia i Finances, Governació i Administracions Públiques, Política Territorial i Obres Públiques i Medi Ambient i Habitatge.

En nom de la Generalitat, Fàbrega farà d'interlocutor amb l'Ajuntament de Sallent, l'Associació de Veïns del Barri de l'Estació de Sallent i les persones afectades pels defectes estructurals detectats al carrer de Comamala Poal. L'objectiu del grup de Treball és, doncs, cercar conjuntament la millor solució per resoldre els problemes existents al barri de l'Estació de Sallent, mitjançant la coordinació dels diversos departaments de la Generalitat i la resta de parts afectades. La figura d'un únic interlocutor clar pretén aportar els mecanismes i els mitjans necessaris per assolir una solució satisfactòria per a tothom.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined