El Govern aprova l'oferta d'ocupació pública de 372 places de tècnics penitenciaris

query_builder   19 febrer 2008 14:08

event_note Nota de premsa

El Govern aprova l'oferta d'ocupació pública de 372 places de tècnics penitenciaris

  • Serviran per reduir l’interinitat del personal i augmentar el nombre de tècnics als centres
El Govern ha aprovat avui una oferta d'ocupació pública de 372 places per al cos tècnic d'especialistes en serveis penitenciaris per l’any 2008. Aquestes places es destinaran a dos nous centres previstos al Pla d’equipaments penitenciaris 2004-2010, en concret al Centre Penitenciari de Joves de Quatre Camins, al terme municipal de la Roca del Vallès (el Vallès Oriental), i el Centre Penitenciari Lledoners, al terme de Sant Joan de Vilatorrada (el Bages).
 
Aquestes convocatòries tenen com a objectiu suprimir el grau d’interinitat del personal que presta els seus serveis als centres penitenciaris, per tal d’aportar l’estabilitat necessària per al bon desenvolupament de les funcions encomanades; i incrementar el nombre de tècnics. A més, en la futura convocatòria del procés selectiu, s’inclouran 37 places addicionals a les previstes en l’oferta pública que s'aprova avui, que suma un total de 409 places.
 
El Govern ja va aprovar, el 5 de maig de 2007, la convocatòria pública de 412 places d’aquest mateix cos en el marc de la posada en funcionament del nou Centre Penitenciari Brians-2, al terme municipal de Sant Esteve Sesrovires (el Baix Llobregat).
 
El Pla d’equipaments penitenciaris 2004-2010 preveu la posada en marxa de vuit nous centres penitenciaris (un d’ells, Brians 2, ja està en funcionament) i quatre centres de règim obert. Està previst que tant el CP Lledoners com el CP Joves de Quatre Camins entrin en funcionament en la tardor d’enguany.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined